Нововолинська центральна міська лікарня

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЛАБОРАТОРІЇ

В рамках субпроекту Світового банку клініко-діагностична лабораторія комунального некомерційного підприємства « Нововолинська центральна міська лікарня» отримала сучасний автоматичний біохімічний аналізатор Cobas c 311 від швейцарської компанії «Рош Діагностікс». Цей аналізатор обладнаний системою для зв’язку з сервісною службою «Рош», яка надає інформаційно-консультативні послуги лаборанту щодо обслуговування приладу (технічні аспекти, методики дослідження, якість та спектр реагентів і т.д.) за допомогою безперервного інтернет з’єднання. Для роботи і керування Cobas c 311 використовується комп’ютер з кольоровим дисплеєм. До системи підключений принтер.

В даний аналізатор вмонтований блок охолодження, що забезпечує якісне та тривале зберігання закладених реагентів до кінця їх використання. На біохімічному аналізаторі Cobas c 311 можна виконувати більш як 100 тестів (видів біохімічних обстежень). За один раз в системі можливо розмістити до 45 тестів (виконати одночасно 45 видів обстежень) і загрузити до 108 зразків біологічного матеріалу.  

Серед переваг даного аналізатора є і висока точність вимірювання (повністю автоматична калібровка) і контроль якості, які не залежать від людського фактору, і те , що в роботі використовуються тільки високоякісні реагенти швейцарської компанії «Рош Діагностікс».