Нововолинська центральна міська лікарня

Чиста лікарня - безпечна для пацієнта

Перше враження про  лікарню складається в залежності від того, як тут чисто. Пройшовши всі етапи аудиту 21 вересня до статусу «Чиста лікарня-безпечна для пацієнта» долучились хірургічне, травматологічне та приймальне відділення. Проведений заключний аудит-перевірка довів що дані відділення відповідають усім вимогам санітарно-протиепідеміологічного режиму, а медичні працівники відділень зацікавлені в забезпеченні високого рівня гігієни на своїх робочих місцях, в профілактиці професійних захворювань медичного персоналу, запобіганню розповсюдження внутрішньо-лікарняних інфекцій та створення усіх умов, аби пацієнти почували себе комфортно.

Ще одна важлива подія, яка відбулася цього ж дня, – чергове підтвердження статусу «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» у акушерсько-гінекологічному відділенні.

У результаті аудиту було оглянуто усі приміщення відділення, проведено опитування медичного персоналу, фахівцями  «Служби організації інфекційного контролю» які переконались, що працівники знають всі вимоги санітарно-протиепідеміологічного режиму, працюють відповідно до діючих нормативних документів, спрямованих на попередження виникнення внутрішньо-лікарняної інфекції у відділенні  та створення комфортних умов для перебування вагітних та породіль.